Pages

Saturday, March 14, 2015

Finally...

Assalamualaikum....

Finally, I'm here!
Ya Allah, Rindu sangat aku nak menulis kat belog ni hah!
Tapi tulah kan. Kerja mengalahkan bos. Macamkan aku ni COO yang busy sangat.
Aku pun sebenarnya hairan apa yang aku busy sangat. Aku tengok orang lain cool je kerja, tapi tulis belog tetap jugak. Ni aku sembang yang mana ada belog lah ye. Yang takde belog, tapi jadi pembaca tu, sila senyapkan diri! Lulz.

Yang sebenarnya, aku dah draf banyak la jugak cerita yang aku nak publish dalam belog aku ni. Akan tetapi! Selalunya draf tak habis. Draf sikit, lepas tu simpan. Lepas tu kalut sambung draf cerita pasal benda lain. Kenkonon takut tak up-to-date, padahalll... Bayanglah ye dalam draf aku ni, cerita pasal bff aku bertunang pun aku tak publish lagi. Nah, sekarang dah selamat kahwin dah. Dah 3 bulan dah kot! Cheese sungguh!

So, berkemungkinan la. Ni kemungkinan sahaja ye, aku publish la nanti entry kawan baik bertunang biarpun dah bapuk lapuk. Lantok kat situ. Nanti kata aku pilih kasih antara kawan pulak kan, Seha? Eh!

Malam ni just sembang-sembang kosong je lah ye. Kenkonon nak kasi tau comeback la katanya. Padahallll... Sebabkan petang tadi puas berjalan cari RunningMan Running shoes yang baru, so berpenat lah malam ni. Rasain kau!

Gigih ye, sanggup nii menaip walaupun menguap dah masuk 45678123 kali. Nampak nau nipu menguap boleh kira kan! Tapi memang mengantuk pun ni. Tapi macam sayang pulak nak tidor awal. Tapi macam mengantuk. Kecelaruan keputusan ye namanya.

Dah la. Tak tahu nak mengarut apa dah dalam ni. Esok la pulok kita mengarut. Udah mengantuk hoi!

Bye!

*Entry dah la macam bangang, ending pun macam bangang jugak kan? Bengong!

Muahcikedddd!!!

No comments:

Sila Kelik Cepat!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...