Pages

Monday, September 30, 2013

Nampak Tak?

Assalamualaikum...

Haaaaaaaa....Nampak tak semangat nak menulis tu hanyalah lakonan semata? Nampak tak betapa pemalasnya aku? Kononnya nak update selalu, padahal bila nak menulis je mesti mati kutu tak tahu nak menulis apa. Kesannya, tak boleh la nak menulis. Hamboi kemain main kesan-kesan!

Macam sekarang ni lah. Tak tahu nak menulis pasal apa. Main ikut jari je tekan ikut suka. Bila tak menulis, dalam kepala otak ni banyak je idea nak menulis. Macam-macam bendalah nak bagitahu, tapi bila bukak blog terus puffff.... BLANK!

Hahaha... Entry macam bengong sangat. Biarlah asal blog ni masih bernafas sudah!

Tuesday, September 17, 2013

Ehemmmmm!!!!

Assalamualaikum....

Hahhhhhh... Akhirnya! Ter"post" jugak entri kali ni walauPON!

Bukan apa pun. Just nak menandakan bahawasanya blog ini masih mempunyai tuan yang gila-gila punya pemalas. Busy buat apa entah!

Alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk bernafas dimuka bumi ini. Masih pemalas sedari dulu. Masih lagi orang yang sama walaupun tak selalu jenguk blog sendiri. Nampak tak blog sendiri dianaktirikan, blog orang lain dianakkandungkan?

Okay, settle untuk memberitahu tuan tanah blog ini masih hidup. Lain entri baru cerita benda-benda lain pulok.


P/S: Did you MISS me? kehkehkeh!!!


Sila Kelik Cepat!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...