Pages

Monday, March 19, 2012

Sumpah lama tak update!

Assalaaaaamualaikum!

Panjang sikit " laaa" tu sebab nak ikut cara Prof. Izzi bagi salam! Ye, lama sangat aku tak update blog ni naik menyampah pun ada tengok blog sendiri ni! Bukan sebab busy tak ada masa nak update, tapi dah kalau dasar pemalas nak update blog macam ni la! Orang nak buat blog, aku pun nak buat blog. Bila update new entry, nahhhh 2 bulan sekali!

Last update pun masa entry NI je. Tu pun pasai excited sangat takut terlupa nak menunjuk kat orang! Biasalah, batak macam aku memang perangai macam ni sikit! Lantak, asalkan ada jugak update kan? Malas lagi sebenarnya nak update entry baru ni. Tapi memandangkan nak tunggu loading RUNNING MAN ni lambat, aku gagah dan gigihkan diri up satu entry tanda blog ni masih ada tuan tanahnya! Okay, malas nak merempan banyak-banyak. Lain kali up entry baru!


"Opocot comelnya!"
[Gambar tiada kene-mengena]

NotaTangan: Next entry pasal practical training (^_^)Y (InsyaALLAH)

Sila Kelik Cepat!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...