Pages

Saturday, October 30, 2010

~Sejuk sebab hujan, malas sebab social marketing~

yay!!!hujan la lagi sampai malam.biar aku tak yah study social marketing!happy jek macam sok x de paper final keennn??hehehehe...tapi kan,siyes mmg malas gila nak study ni...tulun..tulun..tulun...selamatkanlah aku dari kemalasan ini!!!!thehehehe...propa je kenn???

so malam ni ingat nak pulun sangat la kan study s.m, but angin ribut malas sangat kenyang bertiup menyuruh aku supaya tidak study.uiks???macam mana ini?nak2 lak my bestfriend, bella nak berwebcam dengan aku,lagi la malas dibuatnya!

sebenarnya bukan apa sangat pun.just jelez dengan teman sebilik ni dok berconference dgn hubby die...so aq pun nak jugak berconference bagai ni.hikhikhik...memang tak boleh belah kan?x pe..xpe..pasni aku struggle la(struggle tido kot???).sampai pagi pun x pe sbb sok boleh qada tido balik.hehehe...

ya ampun!!!pe nak jadi ni hanim?asyik tido je kejenya bila nak start studynya?nak repeat paper yang sama ke sem depan?omaigod..omaigod..tak mau dah!!!
ok2..nak p study la ni.cheq sedaq dh.hehehehe...

Jalan~Makan~Enjoy~

Alop!!!!
Aduyai..dh lama kot aku x menjenguk blog aku ni.tu la, org nk berblog,aku pn nak.tapi malas bebenor nk update.dah tu macam mana nak ada blog ni???
hahaha...lawak la aku ni.nanti boleh la cuba2 masuk 'Raja Lawak' plak pasni.sure terkujat sume bila aku dinobat jadi juaranya nanti!yahoo!!!!!

dah2 la sket2 berangan cik farah hanim oit...suka sangat hobi berangan ni ek??heeee...
ye la,sape yg x suke berangan sila angkat jari manis!!!!hohohoho...hari ni yaya ajar aku macam mana nak pakai shawl.ye la..aku ni nama je belajar kat universiti but bab make over bagai ni memang makcik tak gheti wey...gelak2 gak la tadi.giler???orang struggle study,kitorang boleh plak study macam mana nak pakai shawl bagai..

tadi yaya bawak kitaorang which are aku,dayang,juhaiza,gee & isfa jalan and makan2..sgt2 best wooo..heheheh..b'himpit2 dalam keta macam sardin tin dah!keta yaya sampai lower dh kat belakang tu.dasat.memang dasat.mana tak dasat, sume anak2 gajah ada dalam keta!thehehe...masa masuk pagar UiTM tadi,dengan lagak slumber cipan hutan bangga je lalu depan pak guard.siap lambai2 lagi kat pak guard td..konon2 lambaian miss world gitu!wah,berangan lagi!!then pas tekan2 duwet kt ATM trus je pegi nengok carry mark Social Marketing.budget mcm dpt tinggi je carry mark padahal hampesss....but ok la asal x dapat yg paling rendah udah.keeennnnn...(pinjam ayat dayang jup)..

then satu kejadian yg agak lawak(lawak ke?) terjadi.mmg sangat tbiasa bagi seorg student universiti(ye ke?) kalau naik keta masuk kampus, muka masing2 bangga macam universiti tu 7 keturunan dorg yang punya.so am I.so what?thehehehe....muka aq mmg 100% bangga macam anak menteri kanan tuh!lalu la depan budak2 lelaki(wewittt!!)muka masing2 macam belagak nk mamposss!!!lepas je pagar UiTM blh plak keta yaya mati..omaigod..omaigod...can all of u imagine?malunya!!!!budak2 laki yang jalan kaki tadi senyum2 je lalu sebelah.

xpe2.x malu pun..x malu pun..then kami menuju ke next destinasi.MAKAN!!!!wau, aktiviti yang sumpah aku suke sgt2 ni!(sebab tu badan macam tong drum,siap blh wat drum tuh!)kami telah memilih satu kedai yg sumpah kami TAK akan masuk lagi.percaya la der...dh la tunggu makanan bukan sikit ye,but lama nk mampuss!!dh tu makanan plak x sedap langsung.memimjam ayat kawanku "cam..taik!!!"..kedai lak nauzubillah...kotoq chek nk habaq mai ni...memang sumpah tak mau makan dah kat situ!eeeuuuwwww.....hahaha...konon2 la kan?padahal makanan dia dah selamat pun dlm usus2 aku ni..

ok2..fine!hehehe..nak study la ni..tau la sok de paper Social Marketing.thehehe...tunggu je la.pas je exam nnt, aku update lagi ek??so for all my friends sampai mati tu,gud luck in our final paper.hope all of us not repeat the same paper for next sem ek??pe2 pun sayang korang sangatsangatsangatsangatsangat!!!hehehe...

Sila Kelik Cepat!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...